Bestuur Budokai

Het bestuur van Budokai bestaat uit :

Voorzitter: Stef Strijbosch

Als voorzitter probeer ik het doel van Budokai Glanerbrug: judo beschikbaar voor iedereen, na te leven. Sinds 2022 ben ik verkozen als voorzitter van de club, een rol die ik altijd al geambieerd heb. Wat Arie al die tijd opgebouwd heeft met de verschillende besturen die hij voorgezeten heeft, wil ik graag voortzetten. De besluiten die genomen worden in het bestuur zijn volgens ons altijd gericht op het bevorderen van het welzijn van de judoka’s. Naast het judo-technische, vinden wij de sociale en leuke component heel belangrijk. We zien een leuke groep judoka’s, ouders en vrijwilligers die er elke vrijdag weer een leuke avond van maken. Judo is een sport die naast het actief bezig zijn, ook zorgt voor respect, discipline en zelfvertrouwen. Ik ben trots op de judoka’s, de vrijwilligers en de club.

Secretaris: Gea Beute

Penningmeester: Lucas van der Molen

Op de ALV van 2023 ben ik, Lucas van der Molen, benoemd tot penningmeester van Budokai Glanerbrug. Tijdens mijn werkzaamheden houd ik mij bezig met het betalen van de rekeningen en het tijdig afschrijven van de contributie. Dit is niet mijn eerste jaar in het bestuur, want ik ben al enige tijd actief geweest als jeugdlid. Ik ben blij dat de leden en het bestuur van Budokai Glanerbrug vertrouwen hebben in mij als nieuwe Penningmeester. De komende periode zet ik mij met plezier in om de club financieel gezond te houden.

Bestuurslid: Dennis ter Haar

Ik ben al een aantal jaren lid van de judo vereniging. Ik ben bij de judo gekomen om iets meer rust en zelf beheersing te krijgen en dit is in de jaren dan ook goed gelukt. 
Helaas kan ik door blessures niet meer actief sporten. Maar ik heb een erg warm hart voor de judo vereniging gekregen en ben daarom in het bestuur gegaan als algemeen bestuurslid om zo iets club voor de club te blijven doen.

Bestuurslid: Kai Brands

Bestuurslid: Donny Gerberink

Mijn kinderen zijn al jarenlang lid van de judo vereniging. Ik heb Budokai leren kennen als een gezellige en warme vereniging met veel leden die zich inzetten voor de vereniging.Vrijdagavond wordt er in vier groepen les gegeven waarbij het leren en verbeteren van judo techniek centraal staat. Naast het volgen van trainingen is het voor elke judoka ook mogelijk deel te nemen aan wedstrijden. Jaarlijks worden er vele activiteiten georganiseerd om samen met de leden ook op een andere manier in contact te zijn. Als bestuurslid draag ik bij aan de toekomst van deze prachtige vereniging!